Lloret Blau

Nomenament de la nova administració

Benvolgut copropietari,

D’acord amb la convocatòria enviada a tots els propietaris de parcel·les i/o habitatges, dissabte 5 de juliol es va celebrar l’Assemblea General Ordinària anual, 2017, de l’ECU-UA35 de Lloret Blau.

A l’Assemblea vaig comunicar els desitjos de jubilació de Josep Carreras amb motiu del seu setantè aniversari i com a conseqüència Finques Lloret ha deixat de prestar la seva col·laboració al colectiu de la nostra ECU. S’agraeix a Josep Carreras, i al seu equip, els serveis que han prestat en l’administració de l’ECU, al llarg de vint-anys, i els desitgem el millor en qualsevol àmbit de la vida.

Aquestes són les coordenades del nou administrador que la Junta Rectora ha nomenat:

MRS ASSESSORS
Rafael J. Ripalta Romeo
Carrer Can Guidet 5, local 1-A
17310 Lloret de Mar
Tel. 972371821
Fax 972372240
e-mail: comunitats@mrsassessors.com

Rafael J.Ripalta és, així mateix, el secretari de la Junta Rectora.

Les coordenades de contacte de MRS estan a disposició de qualsevol copropietari de l’ECU-UA35 de Lloret Blau per a tot el necessari a comentar i/o dilucidar amb relació als temes comuns que afecten el col·lectiu, o puguin fer-ho.

Vull recordar que la web de l’entitat: www.lloretdemar-lloret.com, pestanya “contactar”, també és una via de comunicació amb la Junta Rectora. S’ha d’indicar: nom, email, assumpte … reflectint el nombre de parcel·la.

Aquest mes, agost, l’administració de l’Entitat, MRS ASSESSORS, organitzarà i coordinarà amb Finques Lloret el traspàs documental i de gestió, en nom de estar plenament operativa des d’inici del mes de setembre.

NOTA INFORMATIVA:

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Descarregar [102.65 KB]