Lloret Blau

Passivitat del Consistori en mesures de Seguretat Ciutadana

papoliceL’iniciativa de la UA 35 de Lloret Blau d’instal·lar càmeres de vigilància en l’àmbit de la urbanització, a càrrec dels copropietaris què no de l’Ajuntament, es troba un cop més aturada per la lentitud i passivitat de l’equip de govern del Consistori.

La situació, agreujada per la nul·la presència policial a la urbanització, no permet poder mostrar cap descens dels delictes que es cometen ni pal·liar la inseguretat dels veïns.

Es envejable l’actuació de polítics com els de Platja d’Aro què, en justa reciprocitat, es preocupen per la seguretat dels seus ciutadans, que al final són els què, amb el seu vot els ubiquen en en les seves posicions.

Desitgem que las properes eleccions promoguin un equip de govern que es preocupi i s’ocupi de solucionar els problemes reals de les urbanitzacions de Lloret de Mar. Algun programa electoral conté i quantifica aquest compromís.

Forma part de la verborrea d’alguns polítics, en època d’eleccions, prometre i prometre. Volem compromisos seriosos i actuacions immediates: les paraules se les emporta el vent i els fets queden.

Miguel Moreno – President de la UA 35 de Lloret Blau